HJEM » Smart kontorprodukter » RollerMouse CONTOUR Pro3

RollerMouse CONTOUR Pro3

2290 ,- Ordinær pris (2790 ,-)

eks. mva

Motvirker spenninger i nakke,mot musearm

Beskrivelse

RollerMouse Pro3 er plassert rett foran tastaturet slik at du ikke trenger å strekke deg etter musa. Denne sentrale plasseringen hindrer belastning i hender, armer, skuldre og nakke.

Håndleddene dine hviler behagelig på håndleddstøttene og musen beveger seg enkelt og rolig - og styrt av finmotorikken i fingrene i stedet for å belaste muskelgruppene ved skulder og i armene.

Pro3 har en rekke nyttige funksjoner. For eksempel kan man kopiere og lime inn med ett enkelt klikk, musen har 3 forskjellige moduser, og det er mulig å tilpasse klikkekraft og markørhastighet. Velg mellom ti markørhastigheter fra 600 - 2400 ppt ved å bruke knappen for markørhastighet, som er plassert midt på musen. Blå lys markerer hvilken markørhastighet du har musen stilt inn på, fra lavest til høyest. Du kan justere hvor hardt du må trykke for å utføre et museklikk. Bruk regulatoren for klikkekraft, som du finner under RollerMouse Pro3. Reguler til du finner det nivået som passer best.

Aluminiumfundament gjør at musen ikke sklir. Håndleddsstøtte i kunstskinn hele veien som heller ned mot musen. Scrollhjulet er glattere, noe som gjør det enklere å bruke og navigere over skjermen.

Har du allerede plager vil den hjelpe allerede etter noen dagers bruk, men det beste for kroppen er å bruke RollerMouse før man får vondt.

Rullehjul, avtakbar palm-støtte, kopieringsknapp, innlimingsknapp, 5 programmerbare knapper, HID-driftsmodus, multippel kursorhastighet, USB tilkobling.

 •  Ingen installasjon,plug & Play 

Spesifikasjoner

Art.nr.: Also-2745757
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

X6dY
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om

Du er kanskje også interessert i

 • Laptopstativ
  Artikkelnummer Also-2821033
  550 ,-
 • Jobb hjemmefra ved å sitte eller stå med høydejusterbart skrivebord.Er du lei...
  Artikkelnummer Also-33-458-917
  2950 ,-
  ( 3350 ,-)
 • Headset med mikrofon for mobil og PC. passer fint for Teams samtaler. Leve...
  Artikkelnummer 6393-823-109
  992 ,-
 • Artikkelnummer also-1903523
  690 ,-
  ( 790 ,-)